Aktiviteetit

Itsenäinen kierros

Tutustu itsenäisesti kotieläinpihamme eläimiin helppokulkuista hiekkatietä pitkin. Jokaisesta aitauksesta löydät infotaulun, joka kertoo eläinten nimet ja rodut.  Saat rapsutella kierroksesi aikana lampaita, kanoja, kaneja ja kissoja. Voit halutessasi ostaa herkkupussin pääsymaksun yhteydessä, joita voit syöttää kanoille. Sinulla on myös mahdollisuus varata valvottu ruokintahetki ja opastus lampaiden kanssa. Tilaltamme löytyy myös kaikkea muuta pientä touhuamista, kuten keppihevosrata.

Käytössäsi on myös kaksi nuotiopaikkaa eväiden syömistä varten. Tutustuthan talon tapoihin etusivullamme ja noudatat ohjeita.

Opastetut kierrokset

Opastetut kierrokset sopivat loistavasti perheille ja ryhmille, kun halutaan tutustua eri eläinlajeihin ja niiden yksilöihin. Se toimii ohjelmanumerona myös syntymäpäiviin, työyhteisöjen virkistyspäiviin tai päiväkoti- ja koululaisryhmille.

Opastetut kierrokset ovat noin tunnin mittaisia ja ne sisältävät:
– Opastuksen
– Herkkupussit lampaille ja kanoille
– Vierailu lampaitten TAI ponien tarhassa oman valinnan mukaan. (Tarhoihin pääsee max. 5 hlöä kerrallaan)

Ryhmällä on mahdollisuus käyttää tilan nuotiopaikkoja eväiden syömistä varten.

Opastetun kierroksen yhteydessä mahdollisuus talutusratsastukseen lapsille kierroksen jälkeen, 4 € /kierros. Ratsastajan painoraja max. 50 kg.

Opastetulle kierrokselle on varattava vierailuaika etukäteen ja ne järjestetään aukioloaikojen ulkopuolella ti-ke klo. 9-12 tai 18-20 ja pe-su klo. 9-12 tai 18-20.

Päiväleirit

Päivän aikana ruokimme ja tutustumme kaikkiin ihaniin eläimiimme. Hoidamme poneja ja lampaita. Kokeilemme kotieläinpihan oikeita töitä, sekä askartelemme pientä kivaa kotiin viemistä, paistamme makkaraa nuotiolla sekä syömme omia eväitä.
Superkivaa puuhaa koko päiväksi eläinten parissa!
 
Alaikäraja 7 vuotta, yläikärajaa ei ole. Alle 7-vuotias voi osallistua yhdessä vanhemman kanssa pienestä lisämaksusta.
Kotieläinpiha ei vakuuta asiakkaitaan. Suosittelemme vapaa-ajan tapaturmavakuutusta.
 
Ilmoittaudu haluamallesi leiripäivälle ajoissa. Leiri maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä, maksu toimii sitovana leiripaikka varauksena, maksun palautus vain lääkärintodistusta vastaan.
 
Kotieläinpiha pidättää oikeuden muuttaa leiripäivän ajankohtaa pätevästä syystä, esim. säätilanne.
Mukaan omat eväät ja juomapullo. Makkarat, vaahtikset ja mehut lounaalle tulee meiltä.
Päiväleirin hinta on 80€ / hlö, alle 7-vuotiaan lapsen vanhempi + 40€.
Mukaan mahtuu 4-6 osallistujaa/päivä.
 
Ajankohtaiset päiväleirit löydät somekanaviltamme. Mikäli sopivaa ajankohtaa ei löydy, voit myös itse kerätä 4-6 hlön porukan kasaan ja sopia sinulle sopivan päivän.

Yhteistyöt ja räätälöidyt aktiviteetit

Päivä eläinten parissa toiveidesi mukaan sinulle tai yrityksellesi. Olemme avoimia kaikelle yhteistyölle, esim. lampaat ja ponit sopivat mainiosti vaikka terapiakäyttöön. Tai olisiko sinulla joku idea toteutettavaksi? Ota yhteyttä ja kerro ihmeessä ajatuksesi!

Jätä tassunjälkesi somekanavillemme

Hällintalon kotieläinpiha

Koskelankyläntie 10,
91950 Temmes

Ota yhteyttä

041 4339146
info @ hallintalon.fi